Welkom bij Gymvereniging Westerlee!

Iedere dinsdagmiddag is het weer een verrassing hoe de gymzaal is omgetoverd. De les sluit aan bij het niveau van het kind, zodat het voor ieder leuk en uitdagend blijft. Gymnastiek is een goede basissport om kinderen motorische vaardigheden bij te brengen waar ze later veel aan hebben.

Kortom: samen spelen en sporten met veel plezier!

Lestijden

15:45 – 16:30 peuters en kleuters

16:30 – 17:15 groepen 3 en 4

17.15 – 18.00 Turnen voor groep 3 t/m 8

18.00 – 19.00 GYM-XL vanaf groep 5

GYM-XL

Bij GYM-XL kan het allemaal. De gymjuf overlegd met de groep wat ze leuk vinden en bedenkt leuke uitdagende sportlessen.

Gymjuf

Onze gymjuf heet Geanne. Sinds baby al in de gymzaal te vinden omdat haar moeder lesgaf. Zelf is ze begonnen met gym toen ze peuter was. Eigenlijk zouden alle kinderen moeten gymmen, aldus Geanne, omdat het één van de weinige sporten is waarbij je al je spieren gebruikt en je daar dus motorisch erg sterk van wordt. Daar heb je je hele leven wat aan. Dansen, turnen en acrogym behoren ook tot haar mogelijkheden! Lesgeven ziet ze niet zozeer als een baan, maar meer als een hobby. Een uitspraak van Geanne “Ik sta oprecht graag in de gymzaal!”.

Contributie

De contributie voor gymnastiek of turnen bedraagt €120,- per kind per jaar. Je betaalt voor een 3e, 4e (enz.) kind uit het gezin dat lid wordt van gymnastiek of turnen €60,- per jaar. Zit je op gymnastiek en turnen, dan betaal je naast de gymnastiekcontributie voor turnen €60,- per jaar.

De contributie kan in 3 termijnen (1 sept, 1 jan, 1 apr) vooruit betaald worden. Op betaalmomenten ontvang je van ons per email een betaalverzoek. Het IBAN van de NGVW is NL 98 RBRB 0706592344.

Jeugdfonds Sport en Cultuur Groningen

Steeds meer kinderen in Nederland kunnen om financiële redenen niet meedoen aan activiteiten die voor leeftijdsgenootjes heel normaal zijn. Jeugdfonds Sport en Cultuur wil deze kinderen mee laten doen. Klik hier voor meer informatie over Jeugdfonds Sport & Cultuur Groningen.

Bestuur

Als bestuur doen we ons best om de kinderen leuke en gevarieerde lessen aan te bieden. Af en toe organiseren we acties om de kas een beetje aan te vullen, zodat we activiteiten voor de kinderen kunnen organiseren. Verder regelen we de ledenadministratie en de dagelijkse gang van zaken. We hechten aan goede communicatie en houden je op de hoogte via mail, facebook en onze nieuwsbrief. Kijk op onze facebookpagina voor actueel nieuws, activiteiten uit het verleden en foto’s. Heb je belangstelling of vragen, stuur ons een mail: gymwesterlee@hotmail.com.

Opzeggen lidmaatschap

Het opzeggen van het lidmaatschap kan schriftelijk via de mail gymwesterlee@hotmail.com. Opzeggen kan per 1 september, 1 januari of 1 april en dient minimaal 1 maand voor genoemde maand te gebeuren.

Opgaveformulier

Ieder nieuw kind mag 3 lessen vrijblijvend meedoen. Voor een nieuw lid is de eerste les gratis.

Klik hier om lid te worden van onze vereniging.