Welkom bij Gym Westerlee!

Samen doen we ons best om de kinderen leuke en gevarieerde gymlessen aan te bieden. Af en toe organiseren we acties om de kas een beetje aan te vullen, zodat we activiteiten voor de kinderen kunnen organiseren. Verder regelen we de ledenadministratie en de dagelijkse gang van zaken. We hechten aan goede communicatie en houden je op de hoogte via mail, facebook en onze nieuwsbrief. Kijk op onze facebookpagina voor actueel nieuws, activiteiten uit het verleden en foto’s. Heb je vragen, twijfel niet en neem contact met ons op via gymwesterlee@hotmail.com.

Janet Koning – Voorzitter

Daniëlle Roossien – Secretaris

Bram Godthelp – Penningmeester

Marianne Annaars – Algemeen lid

Gymjuf

Onze gymjuf heet Geanne. Sinds baby al in de gymzaal te vinden omdat haar moeder lesgaf. Zelf is ze begonnen met gym toen ze peuter was. Eigenlijk zouden alle kinderen moeten gymmen, aldus Geanne, omdat het één van de weinige sporten is waarbij je al je spieren gebruikt en je daar dus motorisch erg sterk van wordt. Daar heb je je hele leven wat aan. Dansen, turnen en acrogym behoren ook tot haar mogelijkheden! Lesgeven ziet ze niet zozeer als een baan, maar meer als een hobby. Een uitspraak van Geanne “Ik sta oprecht graag in de gymzaal!”.

Lestijden

Alle lessen worden op dinsdagmiddag gegeven.

15.45 – 16.30 peuters en kleuters

16.30 – 17.15 kinderen groep 3+4

17.15 – 18.15 GYM-XL groep 5+

Contributie

De contributie bedraagt €120,- per jaar en wordt in 3 termijnen van € 40,- vooruit betaald (1 sept, 1 jan, 1 apr). Het rekeningnummer van de NGVW is NL98 RBRB 0706592344. Op betaalmomenten ontvang je van ons per email een betaalverzoek. Bij nieuw lidmaatschap krijg je per email een nota van het resterende bedrag. Je betaalt voor een 3e, 4e (enz) kind uit het gezin dat lid wordt van de gymnastiek de helft van de contributie.

Steeds meer kinderen in Nederland kunnen om financiële redenen niet meedoen aan activiteiten die voor leeftijdsgenootjes heel normaal zijn. Jeugdfonds Sport en Culuur wil deze kinderen mee laten doen. Klik hier voor meer informatie over Jeugdfonds Sport & Cultuur Groningen.

Opzeggen lidmaatschap

Het opzeggen van het lidmaatschap kan schriftelijk via de mail gymwesterlee@hotmail.com. Opzeggen kan per 1 september, 1 januari of 1 april en dient minimaal 1 maand voor genoemde maand te gebeuren.

Opgaveformulier

Ieder nieuw kind mag 3 lessen vrijblijvend meedoen. Voor een nieuw lid is de eerste les gratis.

Klik hier om lid te worden van onze vereniging.