Welkom bij NGVW

Als turn(st)er doe je alle oefeningen soepel en elegant, maar vooral met heel veel plezier. Door te trainen word je steeds leniger en beter.

Vind jij het leuk om te lopen als een turn(st)er, te springen, radslagen en salto’s te maken? Dan is turnen iets voor jou!

— Momenteel worden er geen turnlessen gegeven, de tekst hieronder is dan ook even niet van toepassing–

Lestijden

Elke dinsdagmiddag van 17.15u – 18.00u is er turnen voor kinderen van de groepen 3 tot en met 8 van de basisschool. Turnen kan een mooie combinatie zijn met gymnastiek, de lessentijden van gymnastiek en turnen sluiten mooi op elkaar aan. De gymles voor kinderen uit de groepen 3 en 4 van de basisschool is van 16.30u-17.15u. GYM XL voor kinderen uit de groepen 5 tot en met 8 van de basisschool is van 18.00u-19.00u.

Turnjuf

Onze gym- en turnjuf heet Kirstin. Ze is geboren en getogen in Westerlee, en was als kleuter al in onze gymzaal te vinden. In haar jeugd heeft ze bij de NGVW nog les gehad van haar eigen moeder Siena, die ook zeven jaar lang onze gymjuf is geweest. Ze geeft sinds 2002 verschillende soorten sporten, van gym tot turnselectie, voor doelgroepen van 2,5 tot 100+ jaar en is bij veel verenigingen werkzaam geweest. Momenteel geeft ze les in Winschoten en bij ons in Westerlee. Een enthousiaste juf van vele markten thuis!

Contributie

De contributie voor gymnastiek of turnen bedraagt €120,- per kind per jaar. Je betaalt voor een 3e, 4e (enz.) kind uit het gezin dat lid wordt van gymnastiek of turnen €60,- per jaar. Zit je op gymnastiek en turnen, dan betaal je naast de gymnastiekcontributie voor turnen €60,- per jaar.

De contributie kan in 3 termijnen (1 sept, 1 jan, 1 apr) vooruit betaald worden. Op betaalmomenten ontvang je van ons per email een betaalverzoek. Het IBAN van de NGVW is NL 98 RBRB 0706592344.

Stichting Leergeld

Steeds meer kinderen in Nederland kunnen om financiële redenen niet meedoen aan activiteiten die voor leeftijdsgenootjes heel normaal zijn. Stichting Leergeld wil deze kinderen mee laten doen. 

Stichting Leergeld is intermediair voor Jeugdfonds Sport en Cultuur Groningen.

Klik hier voor meer informatie over Leergeld Zuid-Oost Groningen.

Bestuur

Als bestuur doen we ons best om de kinderen leuke en gevarieerde lessen aan te bieden. Af en toe organiseren we acties om de kas een beetje aan te vullen, zodat we activiteiten voor de kinderen kunnen organiseren. Verder regelen we de ledenadministratie en de dagelijkse gang van zaken. We hechten aan goede communicatie en houden je op de hoogte via mail, facebook, digitaal dorpsplein westerlee en drie keer per jaar via een nieuwsbrief. Heb je belangstelling of vragen, stuur ons een mail: gymwesterlee@hotmail.com.

Opzeggen lidmaatschap

Het opzeggen van het lidmaatschap kan schriftelijk via de mail gymwesterlee@hotmail.com. Opzeggen kan per 1 september, 1 januari of 1 april en dient minimaal 1 maand voor genoemde maand te gebeuren.

Opgaveformulier

Ieder nieuw kind mag 3 lessen vrijblijvend meedoen. Voor een nieuw lid is de eerste les gratis.

Klik hier om lid te worden van onze vereniging.